DA
EN
Projekt Vinkelhøjvej
Typologi Skitseforslag, Enfamiliehus
Lokation 6200, Aabenraa, Danmark
År 2018
Størrelse 250m2
Design hold Lars Clausen, Mads Hundahl

VINKELHØJVEJ


Enfamiliehuset har et grundareal på 250m2 som ligger fordelt på 3 etager. Hver enkelt etage i stigende retning, tilbagelægges for at kompensere for den naturlige stigning i terrænet. Tilbagelægningen skaber private og brugbare udearealer som ligger i en direkte forbindelse med boligen som ellers ikke ville opstå på grunden.

Bygningerne er orienteret mod nord som følger retningen på matriklen. Alle etagerne har store vinduesbånd i samme nordvendte retning. Hvilket giver et fantastisk udsyn over Aabenraa havnefront samt dele af byen. 

Programmatisk er det tiltænkt at funktionsopdelingen på grunden og i bygningen er således: Ved ankomst til grunden fra Vinkelhøjvej, møder man som det første grundens forhave/gårdsplads (dette er det eneste uderum på grunden som tænkes planeret)

3 Etage: Sammen med forhaven ligger den øverste placerede etage som også er hovedindgangen. Entre, toilet/badeværelse samt et stort soveværelse med  adgang til privat terrasse. Fra entreen skabes der forbindelse imellem etagerne via et trappesystem. Det er ideen at man fra alle positioner på trappen har udsigt over Aabenraa havn.

2 Etage: køkkenalrum toilet og daglig- spisestue med direkte adgang til stor udendørs tagterrasse.

1 Etage: 2 store til mellemstørrelse værelser og et kontor. De 2 værelserne har adgang til lille terrasse.

Skitseforslaget er udarbejdet i overensstemmelse med lokalplanen og er vejledende i forhold til udformning.

Arkitekter

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.