DA/EN

X / 9

HOLBERSGADE
PROJEKT HOLBERSGADE
TYPOLOGI BYHUS
LOKATION 8000 AARHUS
ÅR 2019
STØRRELSE 589M2
DESIGN HOLD MADS HUNDAHL
CHRISTIAN DEGN
SØREN HOLM

Holbersgade

Bygherrens ønsker til byggeprojektet: at bygge til den eksisterende bolig i stueplan, ud imod grundens baghaven. For at få et ekstra værelse, bryggers samt større stue og opholdsrum.

I forslaget til om- og tilbygningen af boligen, har der været lagt vægt på at fordele rummene således, at der i stueetagen beholdes gode adgang til haven, samt et stort vinduesparti der igennem dagen kan oplyse hele opholdsrummet. Bryggers og toilet er placeret yderst mod haven med køkkenet som gennemgangsrum. Stuen er ligeledes blevet forlænget mod haven med ganglinje omkring køkkenet og bagerst mod Holbergsgade et værelse.

Forslaget tager afsæt i både den daglige anvendelse samt omkostningerne forbundet med byggeprojektet. Boligens eksisterende bærende vægge, kloakplan, faldstamme samt lokalplan. 

Arkitekter

Møder er gratis

Møder er uforpligtigende og gratis. Prisen er vejledenede og vil blive justeret til projektets skala.

Nørre Allé 13, Baghuset 3. Sal, 8000 Aarhus, Danmark.

Møder er uforpligtigende og gratis. Der vil først være en egenbetaling for kunden når der indgås et samarbejde. *Priser er vejledende og vil justeres i henhold til projektet omfang og skala.

Mandag – Torsdag: 08 – 16.
Fredag: 08 – 14.